søndag 30. september 2012

Enkel og god votteoppskrift (og litt Norgesreklame!)Etter en uke med lite internett-tilgang men desto mer mulighet for flotte opplevelser er jeg tilbake :-)

Det ble litt tid til strikking, med blant annet et par votter som resultat. Jeg fikk lyst til å anbefale oppskriften; det er en enkel og god basic oppskrift på votter, fin for ikke veldig vottestrikkevante folk som meg. Mønsteret er enkelt å tilpasse etter størrelsen på hendene, og vottene sitter godt på.


Votter med ribb er en gratisoppskrift fra Marte Helgetun.
Den observante leser vil legge merke til at jeg strikket "mansjetten" litt kortere enn oppskriften. I tillegg gjorde jeg lengden opp til der tommelen begynner 1 cm lengre, og lengden fra tommelen og opp 1 cm kortere. Da passet de perfekt til meg :-) 


Jeg strikket også vridd rett i stedet for vanlig rett på de to vrangbordene.
Brukte restegarn fra Pickles, to tråder Baby merino.
Det gikk med mindre enn 50 gram av hver farge totalt.
Det blir nok laget flere før jul...


Og så; - reklame
De som vil ha en helt reklamefri blogg, får knipe øynene hardt igjen og scrolle videre.
Jeg er dessverre ikke sponset i det hele tatt...

Vi hadde noe å feire, og forrige helg satte vi kursen mot Sunnmøre og Hotel Union
Målet var å gå opp på flotte Slogen 
(og nyte de fine omgivelsene, mat og drikke på hotellet, selvfølgelig!)

For noen dager det ble! -perfekt vær og perfekte omgivelser. På turen videre til hytta tok vi ferga inn til Geiranger, og med munnen full av svele mumlet vi gang på gang at "vi bor i et veldig vakkert land, altså...". 
Det å være turist i eget land når man har mulighet litt sånn "off season", når man har veger og hoteller og ferger nesten helt for deg selv, og verden utenfor er kledd i høstfarger, det anbefales. 

På det varmeste :-)5 kommentarer:

 1. Fine votter OG (jeg tålte litt reklame) nydelige bilder fra Norge! Det er viktig å få vottene til å sitte skikkelig, ja:)

  SvarSlett
 2. Vottene så gode og varme ut!
  Flotte bilder fra Sunnmøre og Geiranger, er helt enig; vi bor i et vakkert land! :-) Fin blogg du har, legger meg til som følger.
  Ha en fin søndagskveld! :-)

  SvarSlett
 3. Ser ut som dere har hatt en fantastisk fin tur:-)Og fine votter! Takk for oppskriftstips:-)

  SvarSlett
 4. Hei og takk for veldig hyggelig hilsen på bloggen! Trivelig blogg du også har. Jeg har falt litt av håndarbeidslasset, men slår til med jevne mellomrom. ;-) Hotell Union er vel verdt all den reklame de kan få. Fantastiske omgivelser på Øye, staselig hotell og ikke minst et helt makeløst vertskap! Og fint lite slår Slogen. Mitt yndlingsfjell! Hilsen utflytta Sunnmøring :-D

  SvarSlett
 5. Helt nydelige bilder, det er deilig med denne typen reklame! :) Norge er uendelig vakkert, og særlig den delen av landet. Jeg er nemlig halvt sunnmøring, og mener ingenting slår øvre del av Vestlandet! ;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)