torsdag 20. september 2012

Velkommen til verdenHeldige meg har blitt tante igjen. Et nusselig lite nurk har sett dagens lys, mange mange mil fra her vi sitter, og foreløpig har jeg bare noen skarve mms-bilder å beundre. 
Men hun er (helt objektivt sett, selvfølgelig) nyyyydelig.
Håper hun vokser opp til å bli glad i hjemmestrikka ulltøy!

Hun får teppet jeg har strikket, supersøte matchende ullstrømper fra Smartwool, og til mamma'n legger jeg med en deilig økologisk håndkrem.


Håper vi sees snart :-)


5 kommentarer:

 1. Gratulerer med nytt tantebarn! :) Så herlig gave! Jeg liker når det er fargetema. Jeg holder på med en lilla julegave for tida :)

  SvarSlett
 2. Super gave! Tepper er gull å få i barselgave (synd jeg ikke liker å strikke tepper av en eller annen grunn, men liker å bruke dem)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med tantejenta:-) Og for en herlig gave!!

  SvarSlett
 4. Heldige deg som er blitt tante og har tilgang til en liten baby....jeg venter på å bli mormor, men min samboende Revisordatter på 29 er visst ikke klar for babyer enda, men det er jeg og det hjelper fint lite...... Og PS! Anbefaler deg å ta bort bekreftelsen på kommentarer. De er ofte veldig vanskelige å tyde!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på at jeg har sånn håpløs "kommentarbekreftelse! Jeg var faktisk ikke klar over det... Irriterer meg ofte over at jeg må sitte og avkryptere disse bokstavene og tallene hos andre :-) Skal være i orden nå. Takk igjen!

   Slett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)