onsdag 5. september 2012

10 ting jeg IKKE liker med strikking

Ehhh...

Hmmmmmm...

Skal vi se...

Jeg kommer faktisk ikke på en eneste ting, jeg...!


Ha en fin kveld, med eller uten strikking :-)


14 kommentarer:

 1. Hihi..lure blogg post det her jo!
  Eneste ulenpen må væra at man ikke får strikket nok! ;-)

  SvarSlett
 2. Hehe, enig! Bortsett fra at jeg ikke er så begeistret for å feste tråder, da. Hvis vi sier at det er sying, er jeg helt enig ;) God kveld til deg også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Trådfesting hører definitivt inn under kategori sying, ja Nei forresten, sying er jo også gøy... Trådfesting er bare trådfesting. Punktum. Og IKKE gøy.

   Slett
 3. Haha, ble lurt, jeg....men er enig med deg. Kunne ha nevnt at ulempen er at det tar relativt lang tid ....men mens jeg satt og funderte på det, så slo det meg at det er en av de beste sidene med strikking :) Rene meditasjonen - alt trenger ikke gå så hurtig for seg her i verden. En maske om gangen, masse tid til å tenke og drømme....... (eller ikke tenke, hvis man har behov for det)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig; det at det faktisk tar tid, er både en fordel og en ulempe :-)

   Slett
 4. Hehe, enig, ble litt lurt der først, men syntes det var mye med 10 ting, sååååå ;o)
  Er glad det bare var tull...... :o)

  SvarSlett
 5. Hihi :) Jeg kan ikke strikke, men har planer om og lære så snart jeg får heklingen litt inn i fingrene. Har kjøpt 2 Arne og Carlos-bøker og noen pinner. Så nå står de der og psyker meg opp. :)

  SvarSlett
 6. Hehe, fantastisk innlegg!

  Det eneste jeg kan komme på, er at det er så vanedannende at det er vanskelig å finne tid til alle de tingene man faktisk MÅ og burde her i livet. Burde smøre matpakker, vaske badet, rydde soverommet, sende et bursdagskort, vært på treningssenteret. Men hva gjør jeg? Strikker, strikker, strikker. Bare en maske til. og en til. og en til... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. :-) Du har et poeng.... "Bare én stripe til...!"

   Slett
 7. Feil strikketøy til feil anledning, slik at jeg ikke får strikket noe likevel... som å ta med mønsterstrikk på kafè, eller rettstrikk på nattevakt... (nattevakter trenger fokusstrikk for å ikke fremme søvnønsket;))

  SvarSlett
  Svar
  1. Joda... -men er dette egentlig noe vi ikke liker med selve strikkinga? Er det ikke heller verden det er noe i veien med her, som ikke er tilrettelagt slik at man alltid kan strikke det man vil, hvor man vil??

   Slett
 8. Hehe, herlig innlegg. Når jeg så overskriften på bloggrullen tenkte jeg "hm, hva kan de 10 tingene være?" Nope, kan ikke komme på så mye jeg ikke liker med det jeg heller. Må rett og slett kun være sammensying av armer:)

  SvarSlett
 9. Hehe, sier meg enig i det! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)