lørdag 21. september 2013

Quince & CoI det siste nummeret av Mollie makes er det flere mønstre fra Quince & co. Jeg falt pladask for denne halsen med picot-kant, og den var på pinnene dagen etter at jeg hadde kjøpt bladet...

I mangel på garnet som var foreslått i oppskriften ble det til at jeg brukte Royal alpakka fra Dale. Det var passelig tykkelse og jeg fant akkurat den bleke pudderrosa fargen jeg hadde sett for meg.
SÅ fornøyd med resultatet!

Et koselig og passe tidkrevende prosjekt. Ikke vanskelig, men det innbefattet to momenter som jeg aldri har prøvd før; både midlertidig opplegg (for å kunne strikke på Picot-kant til slutt): 


og Picot-felling:


Instruksjon for midlertidig opplegg fant jeg på sidene til Drops design, en filmsnutt som viser Picotfelling googlet jeg meg fram til her.

Hvis jeg skal lage denne om igjen (og det kan det godt hende jeg gjør!) ville jeg ha laget den ett hakk smalere, altså 14 masker mindre.

Og sjekk ut hjemmesidene til quinceandco.com, der er det SÅ mye fint! 


18 kommentarer:

 1. Fin ja! Jeg kjøpte det bladet her om dagen og merket meg den oppskriften jeg også. Royal alpakka er digg, har et stort sjal med det garnet som er perfekt til kalde dager :)

  SvarSlett
 2. Knallfin, og enig i at den pudder rosa var nydelig :) alltid kjekt å lære nye teknikker :)

  SvarSlett
 3. Lekkert!
  Det garnet er så herlig og fargen er nydelig :)

  SvarSlett
 4. Bladet er kommet i hus her også. Halsen din ble kjempefin! Takk for link til de teknikkene, jeg fikk også lyst til å prøve meg på denne...
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Du er tøff som prøver så mye nytt! Inspirasjon! :)

  SvarSlett
 6. Kjøpte hefte i går, og la merke til halsen. Etter å blitt inspirert av deg rykket den mange hakk oppover på strikkelisten :-)

  SvarSlett
 7. Så flott den var....lekker.

  SvarSlett
 8. Den halsen har jeg også sirklet over, har sett på den igjen og igjen og har så lyst til å lage den. Din ble jo kjempefin! Takk for tips - kan komme godt med om tanke blir satt om til handling :-)

  God mandag!

  SvarSlett
 9. Knallfin hals i nydelig farge :)

  SvarSlett
 10. Nydelig hals! Virkelig lekker! Fin farge og:)

  SvarSlett
 11. Du er jo superrask og superflink med pinnene.....

  SvarSlett
 12. Lekker hals. Jeg kjøpte også det bladet,men denne halsen er nok litt for vanskelig for meg. Fin farge og den picotkanten gjorde seg virkelig.
  Klem

  SvarSlett
 13. En delikat og romantisk hals! Kjempesøt!

  SvarSlett
 14. Nydelig!

  Jeg syntes jeg var så flink som klarte å bla litt i bladet for så å legge det tilbake på hylla. Nå angerer jeg fælt.

  SvarSlett
 15. Takk for tips om blad, det må jeg finne i butikken:) Halsen var utrolig fin, og delikat rosafarge! de tingene er nye for meg også. Alltid greit med et mindre prosjekt når en skal prøve ut nye ting ;)

  SvarSlett
 16. SÅ fin hals og nydelig farge :)

  SvarSlett
 17. Hei!

  Nå har jeg, helt siden du kommenterte på min blogg, kost meg med din blogg. I en hel uke har jeg bladd meg gjennom innlegg for innlegg, lest og kost meg med bilder, sugd til meg inspirasjon (og screen-shottet et par matoppskrifter jeg synes så deilige ut :) ).
  Ny favorittblogg! Trodde jeg hadde sett alle spennende strikkeblogger, og var egentlig litt lei meg for at jeg hadde "tømt" internettet, men jaggu tok jeg feil.
  Og apropos Quince & Co; har sett noen nydelige mobil"varmere" og barneplagg derfra, i kø hos Ravelry! ;-)


  Ha en strålende helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)