torsdag 13. mars 2014

De putene, altså...

Ingen over, ingen ved siden…Siden juli i 2012 er det ett innlegg som hver eneste måned har utpekt seg som absolutt mest lest her på bloggen min; innlegget om putene i flettestrikk.Jeg hadde absolutt ingen forutanelse om at dette innlegget skulle bli en "all time high", og innlegget har nesten ingen kommentarer. (Bare én, faktisk...) 
Men snart 9000 (!) ganger har noen klikket seg inn på akkurat disse putene med flettestrikk og perlestrikk.


Jeg har lurt litt på hvorfor det har blitt sånn; jeg skjønner at det er maaange der ute som sitter og strikker puter og de aller fleste har ikke behov for å legge igjen spor etter seg. Men mange?!?
(Alternativt; de ser putene, tenker "uææææsj", og skynder seg å klikke seg videre…?)

Putene har fremdeles tilhold i sofaen hjemme og på hytta; er ikke lei av dem og selv om mange av de andre putene er på jevnlige utskiftinger, så få disse bli…Det hadde vært morsomt å høre om dere andre også har (litt uventede) "førsteplasser" 
blant innleggene deres?13 kommentarer:

 1. Anonym3/13/2014

  Hehe, merkelig! Kjedelig at folk ikke legger igjen spor,det er jo så koselig!
  Kjempe fine puter:) Jeg er garantert en av de 9000 ;)

  SvarSlett
 2. Anonym3/13/2014

  I vinterhalvåret har jeg et innlegg kalt "levende lys" på førsteplass, i mine øyne ikke et spesielt godt innlegg, men altså mest lest!

  SvarSlett
 3. Hei, Ingrid!

  Jeg skjønner veldig godt at du har fått mange treff på de fine putene dine! Som fersk blogger har jeg ikke rukket noen "all time high" enda, ihvertfall ikke i 1000 treff - kategorien...men jeg ser at den siste retrovesken min i grønt og blått har slått an :) Jeg har virkelig gått inn for å respondere på de bloggene jeg har fulgt lengst (blant annet din), for jeg kjenner selv hvor glad jeg blir når noen kommenterer det jeg lager :) Når det er sagt, syr jeg jo først og fremst "for min egen del", men det å bli gjort oppmerksom på at produktene også inspirerer andre betyr selvfølgelig mye :) Jeg tror slettes ikke at en eneste en av dine 9000 "pute-besøk" har tenkt "uææææsj" - men jeg deler undringen din over hvorfor bare en enste en har lagt igjen en kommentar...hhmm... kan vi ikke være litt rause med hverandre her i blogglandia - det koster så lite å spandere noen sekunder på en hilsen / kommentar - og så må vi jo unne hverandre evnen til å kreere fine produkter, for eksempel flotte puter i flettestrikk :)

  Jeg gleder meg til å se din fremtidige produksjon - stå på!

  Klem fra Liv Iren

  SvarSlett
 4. Mulig at det er linket fra Pinterest eller noe? Jeg har et innlegg om en babyjakke (jakka Rosett), der jeg linker til gratisoppskriften som er lagt ut av Dale (pluss at jeg viser frem mine versjoner uten krage), og det er folk innom hver eneste dag ifra Pinterest . Poppis jakke, tydeligvis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg får mye babystrikk få pintetestfeeden min, og innimellom ser jeg etter nye tavler å følge. Rosetttjakken dukker opp jevnlig, og den ligger på omtrent hver eneste table med babystrikk jeg sjekker. Ukke rart du får treff! Fin jakke da...

   Slett
 5. Putene dine er flotte! Ja, jeg har akkurat det samme hos meg, innlegg uten kommentarer kommer på topp over mest besøkte, jeg har bare konkludert med at det er noe feil med det link greiene…. ha en fin helg, Happy Knitting!

  SvarSlett
 6. Artig :-) er ikke alltid helt logisk i bloggverden for min del heller, men tror gjerne sånt skjer når noen linker til siden :-)

  SvarSlett
 7. Så moro:) De er jo kjempefine!

  SvarSlett
 8. Morsomt da! Fine puter fortjener litt oppmerksomhet. Hos meg har jeg et innlegg som skiller seg ut og virkelig drar opp besøkstallet - det er den første skappelgenseren jeg strikket. Tydeligvis er genseren fortsatt i vinden for jeg får mange daglige treff på denne enda.

  SvarSlett
 9. 9000 treff, det var utrolig mange:) Hos meg har jeg desidert flest treff på Mariuslua mi via google, men ingen kommentarer der heller... Uansett, veldig fine puter!

  SvarSlett
 10. Kjekt med så mange klikk da, men det er jo mye kjekkere om folk legger igjen en liten kommentar :) Hos meg er det innlegget om lettstrikka babyluer fra Nøstebarn i ulike variasjoner som ligger øverst.

  SvarSlett
 11. Anonym3/14/2014

  Åh - for ein fin blogg du har! Eg er også strikkedokter og småbarnsmor - og delar strikkegleda med ein annan kollega i allmennpraksisen vår - vi strikkar både på morgonmøte og i lunchen. Stas!
  Klem frå Janne

  SvarSlett
 12. Putene er jo så fine, så det er ikke rart de får mange "klikk".
  Hos meg er det utvilsomt gryteklutoppskriften jeg har lagt ut som er mest poppis, mange som kommer via Pinterest og ikke minst Ravelry. Gøy med statistikk!
  God helg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)