søndag 9. februar 2014

Har du sett Rigmor?
Jeg hadde ikke sett Rigmor, som denne vesten heter, før jeg ble spurt om å strikke den for en hyggelig dame. Jeg hadde egentlig ikke tid, men altså, -denne gikk det bare ikke an å si nei til. Jeg falt pladask for mønsteret, og den søte lille vesten rykket plutselig! frem i strikkekøen. Helt fremst rykket den faktisk, og den har vært morsom å strikke! Dette gjør jeg gjerne igjen.


Mønsteret finner du på Ravelry, bare søk på Rigmor der.


Den fineste ryggen noen sinne...

Vesten er strikket med dobbel tråd Holst supersoft, farge Alpine rose, 
og vesten veier totalt 66 gram i størrelse 2 år. 

Ingen endringer i mønsteret annet enn at vrangborden ble strikket med vridd rett i stedet for "vanlig" rett, jeg syns det blir penere. Den så litt lang og rar og smal ut før jeg fikk skylt den opp og dampet den; nå er den bare nyyydelig.Akkurat nå syns jeg den er noe av det vakreste jeg har strikket….!


-og forresten, dere; jeg må dessverre krype til korset og legge inn sånn ordbekreftelse (som jeg egentlig syns er noe herk når jeg skal kommentere på andres blogger…) i kommentarfeltet.
Jeg blir fullstendig nedspammet for tiden, av en eller annen grunn. Beklager!!!17 kommentarer:

 1. Så utrolig fin :) Satt akkurat tidligere i dag og tenkte på hva jeg skal bruke en rest Holst Supersoft til - dette var jo helt perfekt!

  SvarSlett
 2. Det var et veldig fint mønster! :)

  SvarSlett
 3. Har sett den før, men helt glemt, kjempefin! Må i strikkekøen :))

  SvarSlett
 4. Ja denne var virkelig vakker! Helt nydelig:) Ser ganske krevende ut, men mye gjør jo det og så er det enklere enn man trodde;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Kjempe nydelig:-)

  SvarSlett
 6. Anonym2/09/2014

  Lekker!! :)

  SvarSlett
 7. HELT nydelig - både vesten og fargen! Den fikk jeg lyst til å strikke til 2-åringen min :) I samme farge! God søndag til deg :-)

  SvarSlett
 8. Nei jeg har ikke hilst på Rigmor men hun var no nydelig! Har samme fargen liggende (lager må man ha) takk for tips! :) Og de kommentarene forsvinner litt etter en liten stund med bekreftelse (i alle fall hos meg) :) ha en fin dag

  SvarSlett
 9. Rigmor har jeg sett på pinterest i ulike varianter, men det gjorde seg virkelig med denne søte rosafargen!

  SvarSlett
 10. Så delikat og fin! Helt nydelig liten vest. Jeg elsker hullmønster. Denne skal jeg nok snart få på pinnene, med noe av alt restegarnet jeg har.

  Jeg måtte også legge til ordbekreftelse etter et hav av spam. Etterhvert kunne jeg ta det bort og kun legge det inn på kommentarer som blir skrevet x antall tid etter at det orginale blogginlegget ble publisert. Prøv deg frem :-)

  SvarSlett
 11. Den er så fin, den vesten der. Har kjøpt mønsteret, men ikke strikket den.

  Jeg har gjort det slik på min blogg at jeg har bekreftelse på innlegg eldre enn 7 eller 10 dager. På den måten er det kun de nyeste innleggene som det går an å kommentere åpent på. Resten må jeg godkjenne (hvis noen kommenterer på et eldre innlegg). Det er stort sett på eldre innlegg det kommer spam! Det har fungert veldig godt for meg synes jeg. Så slipper folk å skrive inn kode på det nyeste innlegget.

  SvarSlett
 12. Så utrolig flott. Skjønn farge også.
  Klem

  SvarSlett
 13. Du den var nydelig! Jeg får også mye spamkommentarer for tiden. Det er noe herk!

  SvarSlett
 14. Kjempesøt, denne har ikke jeg heller sett! Måtte også krype til korset og ha ordbekreftelse hos meg, det tok jo helt av med spam. Kan ikke fordra det, jeg heller, men må man så må man!

  SvarSlett
 15. Oi, oi! Denne var fin, rett inn på strikkelista;)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)