søndag 14. juli 2013

Jeg strikker.....

-og jeg blir ikke "arbeidsledig" med det første!


Jeg bør vel strengt tatt ikke starte flere nye prosjekter nå? Men det er jo så GØY; å finne frem nytt garn, studere oppskriften, og se om det blir sånn som man har håpet og sett for seg. 
Gleden ved å se strikketøyet vokse mellom hendene...

Ikke alt av det jeg holder på med er vist her, men her er altså den spede start på -

-en liten finkjole


-bestefars- (eller bestemors-?)trøye


-lett genser
Fargen er mørkere blå i virkeligheten!-og en SnorkedressAlle mønstrene er fra Pickles.

Genseren er strikket i blandingen merino/silk mohair, og akkurat her skulle jeg hatt en litt mer sånn interaktiv blogg, altså, for denne må dere nesten kjenne på! En mykere, lettere og mer nydelig blanding av garn er det leeeenge siden jeg har prøvd. Fargenyansene og det litt bleke skinnet som silken gir kommer dessverre ikke godt frem her. Det er nok allrede min favoritthøstgenser, merker jeg...

-Og det slår meg gang på gang; hvor fantastisk er det ikke at man kan starte med en lang lang laaaaang tråd og to pinner, og ende opp med et nydelig plagg?15 kommentarer:

 1. Masse fine ting og farger! Hvem greier å holde seg til bare ett prosjekt?? Men, så er jo vi strikkere stort sett flinke multitaskere også da :)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for fin inspirasjon. Nå kom jeg på at snorkedress sikkert er praktisk til vinteren ja. Må bare få ferdig dåpspleddet jeg holder på med først, slik at det ikke går glipp av nok en dåp. :)

  SvarSlett
 3. Ekte strikkeglede!!

  SvarSlett
 4. Bare hyggelig at andre kan finne tips fra min side! :) Så mye fint du har på pinnnene. Jeg tør nesten ikke se etter hvor mange påbegynte prosjekt jeg har... :)

  SvarSlett
 5. Spennende å se slutt resultatet, for det ser ut til å bli mye lekkert :-)

  SvarSlett
 6. Så mange lekre prosjekter! Jeg var hos Pickles og kjøpte garn til Lett Genser her om dagen. Abuelita 3-tråds og Silk Mohair. Det du bruker også? Jeg er helt dårlig etter å begynne på den men jeg bare MÅ gjøre ferdig noe av det jeg holder på med først... Sukk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare gled deg!!! Det blir sååå fint!

   Slett
 7. Anonym7/15/2013

  Så mye fint! :) Hvilke farger har du valgt til lett genser? :)
  Hilsen Susanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Merinogarnet er "Mørk marine", Silk mohair er "Midnatt". Fargen vises egentlig best på det øverste bildet, helt nydelig dyp blå:-)

   Slett
 8. Enig med deg i at det er så gøy å skape noe med to pinner og en tråd! Så mange spennende prosjekter i nydelig garn og fine farger! Gleder meg tol å se det ferdige resultatet! :) fortsatt god sommer! :)

  SvarSlett
 9. Ja det er kjekt å skape noe med sine hender,og du har masse på gang ser jeg.
  Klem

  SvarSlett
 10. For en fin blogg du har. Fant den ved en tilfeldighet, og det er jeg jo kjempe glad for. Så mye fint du strikker! Jeg skulle gjerne vært millionær og vært med deg til pickles sin butikk!
  Spennende å se disse prosjektene ferdig. Godt å se det er flere som driver med litt for mye samtidig;)

  SvarSlett
 11. Ooo, så mye spennende du har på gang! Den blå merino/mohair/silke-drømmen ser ut til å bli den perfekte høstgenser. Holder også på med en lignende genser - Drømmegenseren til Pickles i en tråd Pure Wool og en tråd mohair. Mohairen gjør virkelig sitt til at det blir en drøm av en genser.

  Kos deg med prosjektene dine:-)

  SvarSlett
 12. Anonym7/23/2013

  Det er fantastisk som du sier, å starte med pinner og en lang tråd og produsere noe selv med hendene. Fine og fristende bilder, gleder meg til å se resultatene!

  SvarSlett
 13. Så mye spennende du har på gang! Alltid like fascinerende at det kan bli noe av bare pinner og garn :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)