søndag 12. august 2012

En (litt flau) tilståelse

Jeg har strikket luer og votter, skjerf, jakker og vester, kjoler, tepper, puter og.... ja, du skjønner. Men (og her kommer tilståelsen) jeg har aldri strikket sokker! Aldri! Spør meg ikke hvorfor, det har nå liksom bare blitt sånn. Fant ut at dette må jeg se å få gjort noe med, så med Ingridsk grundighet har jeg nå kjøpt bok, må vite, og satt meg nøye inn i sakene.


Her skal det strikkes strømper og sokker, vær du trygg. Kanskje garnlageret kan minke litt, også?

Wish me luck :-)

6 kommentarer:

 1. Den boka må jeg sjekke ut, takk for tips! Hvis du vil ha et nybegynnertips, så anbefaler jeg å legge opp til begge sokkene samtidig og strikke på begge i bolker. Det gjør jeg og det gjør det lettere å få sokkene like + at det da garantert blir to ;)
  Good luck!

  SvarSlett
  Svar
  1. Sikkert et godt og nyttig poeng, ja, takk skal du ha :-)

   Slett
 2. Skjønner godt at du ikke har strikket sokker, de har jo hæl. Hælstrikking er egentlig veldig lett, men det var den store bøygen for meg.
  Gleder meg til å se flotte resultatet, du blir nok bitt av basillen :-)

  SvarSlett
 3. Det går overraskende fint når man tester. Før HATET jeg sokkestrikk, men nå er det plutselig sokker jeg griper til når jeg trenger noe lite og tankeløst. Så det kan endre seg, heldigvis.
  Jeg har forresten samme tilnærming som deg, jeg liker å kjøpe bøker om tema jeg skal sette meg inn i. Så hylla har mye sybøker, siden jeg har fått det for meg at jeg skal prøve det.

  SvarSlett
 4. Grundig forarbeid er vel aldri dumt? Tror mange kvier seg for sokkestrikk fordi man tror at helen er - vel - akkileshelen ved sokkestrikk. Men med en god oppskrift eller en erfaren mormor for hånden, går det lett som en plett, og vips! Aldri mer kalde føtter overfor sokkestrikk.

  Lykke til! Så klart!

  SvarSlett
 5. Og som lege er det mulig du har noe å utsette på stavingenav den greske helten der, jeg følger muligens for sjelden mitt eget råd angående forarbeid... (0:

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)