tirsdag 10. juli 2012

Cover til Mac


Da Mac'en kom i hus for halvannet år siden, mente jeg at jeg absolutt trengte et cover eller en eller annen form for beskyttelse til den. 


 Senere har jeg funnet ut at den er i bruk så ofte at det liksom ikke blir tid til å stue den vekk... Men uansett; jeg vurderte først å strikke (selvfølgelig!) en fin beskyttelse til kjære Mac, men endte opp med å sy


  Jeg ble egentlig ganske fornøyd med resultatet, som er et omsydd putetrekk i jeans-stoff fra Åhlens, kjøpt på salg, fòret av meg. Som "padding" for å lage det litt støtsikkert brukte jeg rett og slett det som fulgte med i emballasjen da jeg kjøpte vidunderet.


Jeg synes det ser ganske tøft ut, det kostet nesten ingen ting, var gøy å lage, -og det er bare jeg i hele verden som har akkurat et sånt :-)

Noen som har andre gode idéer til liknende?

2 kommentarer:

 1. Hei Ingrid
  Fiint cover! Jeg er så glad i olastoff.
  Tusen takk for fine ord og hilsen på bloggen min!
  Glade sommerdager til deg.
  Stor hilsen fra Kaspara

  SvarSlett
 2. Kjekt mac-trekk! Du spør om andre Mac-covers; ta en titt på det datteren vår laga.Hun lager mye annet fint også og kaller seg "Lappesola",er ergoterapeut og travel mamma til tre gutter.(blogspot.com).Fant blogen din ved en tilfeldighet.Skulle du få lyst til å vite mer om meg ,så kikk på http://magnar.aspaker.no :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)