onsdag 21. august 2013

Strikkeminner fra Gotland

Hverdagen begynner å sige på her... Nå gleder jeg meg til å besøke alle bloggene jeg ikke har fått sjekket ut i sommer; ser dere har laget myyyye fint der ute mens jeg har hatt ferie!Vi tilbragte noe av sommerferien vår på deilige Gotland; vår første tur dit, men forhåpentligvis ikke den siste. Anbefales, både for små og store! Har du en Pippi Langstrømpe-fan i familien er det bortimot et perfekt feriested ;-) 

Og gå for all del ikke glipp av lunchen på LEVA kungslador! Namnamnam...I tillegg til pittoreske gater og vakre solnedganger så jeg mye vakkert håndarbeid, og jeg klarte selvfølgelig ikke å la være å kjøpe både en strikkebok og litt garn...


Boka Stickat för hemmet (kjøpt hos Kvinnfolki i Visby) er full av både vakker Gotlandsnatur og herlige 
strikkeprosjekter (med oppskrifter!). Her er noen smakebiter:

Garnet er nydelig gråmelert, og jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke det til enda, -et stort skjerf? 
Kanskje med flettestrikk? Eller en pute? Andre forslag?? Jeg har 200 gram...
6 kommentarer:

 1. Gotland ser så fint ut! Et lite tips til garnet er hals med fletter, ligger maaange oppskrifter ute på nett:)

  SvarSlett
 2. Jeg har aldri vært på Gotland, men det er helt sikkert et sted jeg kunne ha likt. Og garnet, det finner du nok snart utav hva skal brukes til.

  SvarSlett
 3. For et nydelig garn! Synes pute eller skjerf høres ut som en god ide. Flotte bilder fra Gotland. Fikk lyst til å reise dit :)

  SvarSlett
 4. Ser ut som dere har hatt en herlig ferie, uten så mye kjas og mas kanskje? Et stort skjerf/sjal/hals i de nydelige gråtonene må jo bli bra!

  SvarSlett
 5. Nydelig garn og flotte feriebilder☺ Var sjal det første du tenkte på når du så garnet? Jeg ville gått for sjal,- med masse hullmønster...Utrolig flott navn på husflidsbutikken!
  -Anne-

  SvarSlett
 6. Gotland ser høres deilig avslappende ut! Velkommen tilbake til hverdagen :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)