søndag 10. februar 2013

Knitting for J O YFor ikke så lenge siden ble jeg kontaktet av en hyggelig dame som jobber for organisasjonen JOY (joynorge.com). Kunne jeg tenke meg å bidra med noen hjemmestrikkede småplagg som de kunne selge som "gaver med mening" til inntekt for arbeidet sitt for 
utviklingshemmede barn i tidligere Sovjetstater?
Selvfølgelig kan jeg det!

Organisasjonen er ideell og politisk uavhengig, og saken står av mange årsaker hjertet mitt veldig nært. De driver blant annet dagsenter og jobber med kompetanseheving hos de lokalt ansatte.

Så fra nå av, når jeg trenger en avveksling fra ensformige, større prosjekter som dette...-eller rett og slett bare har lyst til å strikke noen små, fantasifulle plagg, så tar jeg for meg restegarnslageret mitt og leker meg med farger og nye småprosjekter som jeg ser for meg kan være "lettsolgt". Sokker, votter, luer, vester... 


Det er sikkert flere av dere strikkebloggdamer der ute som har fått en liknende henvendelse, og kanskje noen av dere allerede er i gang? Dette er strikking med mening, altså!

Hvis noen av dere som leser dette der ute kan tenke seg å bidra, så blir sikkert anita.muller@joy-org.com veldig glad for en henvendelse...


                         Ha en god, meningsfull morsdagsstrikkesøndag!

10 kommentarer:

 1. Denne forespørselen har jeg også fått! Jeg lovte å ta frem lageret mitt og vurdere å sende noe derfra. Det har jeg helt glemt, så det må jeg sørge for å få gjort :)

  SvarSlett
 2. Så bra!
  Etter et besøk hos en institusjon for utvilklingshemmede barn i en av disse statene, vet jeg helt sikkert at de trenger all den hjelp de kan få!

  SvarSlett
 3. Ja, dette er virkelig strikking med mening! Kjempebra! Og forresten, utrolig fine bilder:-) Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for bildeskryt... *rødmerødme*

   Slett
 4. Fint tips! :) Jeg er ikke særlig god på småplagg, men uansett: Kjekt å bli minnet på at det alltid er noen som kan trenge litt av vår tid og hjelp! :)

  SvarSlett
 5. God ide til små "hvileskjær" innimellom. Alt til sin tid. Også nr det gjelder strikking.

  Og du, moro å se tekanna di i større format enn på I-phone og Ig. Kul! Kikker nok innom butikken i beg. av mars.
  Ny nydelig uke ønskes herfra sør.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tekanna mi er jeg nesten forelsket i, altså... Ha en fin uke du også :-)

   Slett
 6. Så koselig å finne deg her inne også, da :-) Takk for at du la igjen et spor på Bustebloggen :-) La meg til som følger så jeg finner deg igjen ;-)
  For et godt strikketiltak! Kjekt når man har lyst til å strikke, men ikke har noen bestemte prosjekter.
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Så bra prosjekt dette var, kjekt å kunne hjelpe andre med noe av det man liker best:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legger igjen en kommentar. Jeg leser alle, og blir SÅ glad :-)